Gadgets

Apple lancerer ny MacBook Air

Apple lancerer ny MacBook Air med Retina display og USB-C

New York: Apple har netop lanceret en ny udgave af deres MacBook Air – med en hel bunke af de features, der ellers kun har været at finde på deres Pro serie.

Bedre skærm

En af de ting, MacBook Air virkelig har manglet er Retina Display – Apples navn for skærme, der er så højtopløselige, at man ikke kan se den enkelte pixel. Den nye skærm giver 48% flere farver og er generelt mere farveægte. Under skærmen har Apple tilføjet en fingeraftrykslæser – også som på MacBook Pro.

8 Generation processor

Processoren i den nye Air er Intels 8. generation med to kerner. Processoren understøtter 16GB hukommelse, hvilket er de dobbelte af den forrige generation. Det er dog mindre end de 32GB du kan få på Pro serien, der også understøtter fire kerner.

Den nye Air har også mulighed for en meget større harddisk end den tidligere generation. Den understøtter en SSD disk på op til 1,5TB.

USB-C og ny trackpad

Som på Pro og den almindelige MacBook har Apple droppet alle andre porte end USB-C. Der er to porte der begge understøtter Thunderbolt 3.’

Der er også en 20% større trackpad, der også følger den standard, Apple tidligere har lanceret på deres Pro serie. Derudover er der også tænkt på miljøet – den nye Air er bygget udelukkende af genbrugt aluminium. Prisen er fra 10499 kr. – og vil være på markedet i næste uge.

Generelt har Apple virkelig bygget en MacBook Air der er en opgradering fra forrige generation på stort set alle måder.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.