×
Gadgets

Apple lancerer “Offentlig transport” i hele Skandinavien

Nu kan du få hjælp til tog, busser, letbaner og andre offentlige transportmidler.

Apple har i nat gjort deres Kort-app væsentlig mere interessant for danskere, svenskere og nordmænd; de har nemlig lanceret funktionen “offentlig transport” i hele Skandinavien. Det betyder, at Kort nu kan hjælpe dig fra A til B ved hjælp af offentlige transportmidler.

Funktionen giver ofte flere forskellige valgmuligheder, der hvor man kan vælge mellem f.eks. at tage bus eller tog eller forskellige kombinationer. Appen viser naturligvis afgangstidspunkter, advarsler om ændringer og omlægninger, guider til ind- og udgange og viser ruten trin for trin.

Både regionale busser og tog

Kort viser de forskellige præcise skilte for Metro, Letbane, DSB, Regionaltog eller Intercitytog, Letbaner og de mange forskellige regionale busselskaber, så det er nemt genkendeligt hvilken offentlig trafikform man skal tage. Vælger man informationslaget Offentlig transport under indstillinger i app’en, så får man særdeles detaljeret information med placering af stoppesteder med videre.

Man kan naturligvis altid bede Siri om hjælp. 

Med lanceringen i Skandinavien findes Offentlig transport nu i 17 lande i alt, lige fra fra New Zealand over Singapore, USA og Storbritanien til altså også nu i Danmark. 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.