Gadgets

Apple opdaterer MacBook Air, sænker prisen og dropper MacBook

Apple har sneget en lille opdatering af de mest populære "studiebærbare" MacBook Air og 13" MacBook Pro ud i tide til studiestart

Apple har her til eftermiddag udsendt en pressemeddelelse, hvori de annoncerer opdateringer på den billigste MacBook Pro og MacBook Air (som vi har anmeldt her). I samme åndedrag bliver den mindste MacBook på 12″ helt skåret væk.

Air får bedre skærm – og lavere pris

Den populære MacBook Air får en opdateret skærm, så den nu også har True Tone, der tilpasser sig til omgivelserne. Prisen bliver samtidig sænket til 9.999 kr. Med den pris er den på niveau med flere af konkurrenterne i ultrabærbar segmentet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den mindste MacBook Pro bliver hurtigere

Det virker som om, Apple generelt vil være stærkere i forhold til studerende, for udover at Air får skåret en del af prisen bliver den mindste Pro også pludselig en meget bedre deal; den får nu – som de dyrere modeller – 4 kerner processor hvilket ifølge Apple fordobler ydelsen – og samtidig får den både Touch ID og Touch Bar – en feature nogle brugere elsker og nogle finder decideret irriterende.

Yderligere tilbud til studerende

Udover prissænkninger og lidt opgraderinger får studerende også mulighed for at få et par Beats Studio 3 med i købet når de investerer i bærbare Macs eller en iMac. Du skal have et gyldigt studiekort eller være underviser eller forældre til en studerende for at få tilbuddet.

Back to top button