×
Gadgets

Apple opdaterer MacBook Pro og sænker prisen på Retina iMac

Apple har sendt en ny udgave af MacBook Pro på gaden med opdateret grafik (AMD Radeon R9 M370X), Force Touch og en hurtigere harddisk. Samtidig siger Apple, at den nye version af MacBook Pro 15″ har fået en times ekstra batterilevetid. Processor og resten af hardwaren er den samme, og man kan ikke se forskel på den “gamle” og den nye udgave.

Ny “billig” iMac med Retina skærm

Den “gamle” iMac med Retina skærm har fået en ny, billigere ven til “kun” 17.999 kr. Forskellen på den og den hurtigere udgave til 19.999 kr. er, at den har en lidt langsommere processor og grafikchippen under den 290X, der sidder i storebror. Vi tester den nye udgave af iMac så snart som muligt, så du kan vide om du skal spare de 2.000 kr.

De nye Macs er at finde i Apples online butik fra i dag.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.