×
GadgetsTophistorie

Rygte: iMac Pro 2022 bliver bomstærk takket være M1 Max Duo chip

Den næste iMac Pro (2022) ser ud til at blive bomstærk, takket være en rygtet M1 Max Duo chip.

M1 Max Duo chippen siges at bestå af 20 CPU-kerner og 64 GPU-kerner, hvilket er det dobbelte af M1 Max chippen. iMac Pro forventes også at have en mini LED-skærm, med ‘ProMotion’ 120 Hz opdateringsfrekvens.

Et tidligere rygte pegede på, at den næste iMac Pro 27″ ville ankomme med M1 Pro og M1 Max chippen. Læs mere om dette her: Rygte: Ny iMac Pro i 2022 med M1 Pro og M1 Max chip.
Det forrige rygte lyder stadig sandsynligt, men måske er den såkaldte “M1 Max Duo” chip tiltænkt som topmodellen i iMac Pro-serien.

Apple har efter sigende også udviklet chips med helt op til 40 CPU-kerner og 128 GPU-kerner, ifølge en tidligere udmelding fra Mark Gurman, Bloomberg. Det vides dog ikke, om vi ser en enhed så kraftig.

Grunden til at iMac Pro lanceres med en M1 Max Duo chip, er ifølge rygtet, at M1 Max ikke kan følge med stærkere Core i7 og i9 processorer fra Intel, når det kommer til multi-core ydelsen. Såfremt den rygtede M1 Max Duo chip med dobbelt op på CPU-kerner bliver en realitet, er det bestemt noget at komme efter.

Apple præsenterer muligvis iMac Pro 2022 engang i første kvartal 2022.


Læs også: Motorola klar med nyt flagskib: Moto G200

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.