Gadgets

Apple overvejer billig Apple TV-stick

En Chromecast-lignende Apple TV-stick skal hjælpe med at promovere Apples kommende streaming-tjeneste, hævder et medie.

For at få flere seere på sin kommende streamingtjeneste, overvejer Apple tilsyneladende at supplere Apple TV med en Chromestcast-lignende Apple TV-stick, der skal sælges billigere. Det hævder mediet The Information, der skriver, at tech-giganten har interne diskussioner om produktet.

Apples kommende streamingtjeneste kan udelukkende ses på Apples egne enheder – Apple TV, iPad, iPhone og Mac-computere – så det kunne give mening at give flere brugere muligheden ved at give dem en “billig” indgangsbillet. Det vil dig være en helt ny strategi for Apples tv-satsning, da Apple TV næppe kan kaldes billig, men blot er blevet dyrere med årene. Ja, selv fjernbetjeningen til Apple TV koster mere i løssalg end en Chromecast-dongle.

Streamingtjeneste i 2019

Der er naturligvis tale om rene spekulationer, for Apple har (vanen tro) ikke kommenteret på rygterne. Apple overvejer nye produkter konstant og The Information hævder da heller ikke, at Apple TV-stick bliver til virkelighed.

Apples egen Netflix-konkurrent forventes at gå i luften i løbet af 2019, i hvert fald i USA og andre nøglemarkeder. Ifølge tidligere rygter vil Apple forære egenproduceret indhold væk til ejere af Apple-produkter, mens der bliver mulighed for at supplere med indhold fra andre producenter – eksempelvis HBO og Starz – i en og samme app.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.