Pixel
Streaming

Medie: Apples tv-indhold bliver gratis

Apple samler alt videoindhold i en enkelt app og forærer sine egenproduktioner væk, hævder nye rygter.

This section contains some shortcodes that requries the Jannah Extinsions Plugin. Install it from the Theme Menu > Install Plugins.

[dropcap]E[/dropcap]jere af Apple-produkter får foræret Apples tv-indhold helt gratis. Det skriver det amerikanske medie CNBC i en artikel. Ifølge artiklen vil Apples kommende tv-univers blive en kombination af gratis egetproduceret indhold og abonnementsbaseret indhold fra andre leverandører.

Apples nye tjeneste skal angiveligt gå i luften tidligt næste år – og indholdet skal distribueres via TV app’en på Apple TV og iOS-enheder. En app, som vi endnu ikke har fået adgang til i Danmark, selv om den er tilgængelig i både Sverige og Norge.

App’en bliver opdateret, så det er muligt at tegne abonnement på andre streamingtjenester direkte fra app’en – eksempelvis HBO og Starz – men Apples eget indhold kan altså ses gratis. På den måde vil Apple “samle” alt streamingindhold i en enkelt app.

Det er ikke første gang, Apples TV-app rygtes udvidet. Bloomberg skrev tidligere på året at app’en skulle udvides med abonnementsmuligheder.

Det er yderst tvivlsomt, om Apples nye tv-univers / TV app kommer til Danmark i første omgang.

Kilde
CNBC