Teknologi

Apple Pay i Elgiganten og 7-Eleven

Som vi kunne referere igår, så vil Nordea angiveligt introducere Apple Pay i Danmark, Sverige og Finland allerede i næste uge. Det er svenske Macpro, der via anonyme kilder har fået nyheden.

I dag kan Macpro så fortælle, at de første butikker, der tager imod Apple Pay i Sverige bliver 7-Eleven, Elgiganten og Pressbyrån.

Om det også bliver gældende i Danmark er uvist, men 7-Eleven Danmark er, ligesom den svenske del af kioskkæden, og i øvrigt også Pressbyrån kioskerne, ejet af det norske Reitangruppen.

Også i REMA 1000?

Det er også Reitangruppen, der ejer REMA 1000-supermarkederne, men om det betyder, at man snart vil kunne betale med Apple Pay i REMA 1000, er ren spekulation. Det ville dog være oplagt.

Der er omkring 190 7-Eleven butikker i Danmark. Den første danske 7-Eleven åbnede på Trianglen i København i 1993.

Det er vigtigt at pointere, at hverken Apple eller Nordea endnu har bekræftet rygterne. Men ifølge Macpro vil det ske ved et pressemøde i midten af næste uge.

Peter Engels Ryming

Var med til at starte Danmarks første gadgetmagasin Gear i 2003 og var chefredaktør for magasinet indtil starten af 2009. Samtidig leverede han i en årrække test af forbrugerelektronik til Ekstra Bladet. Har også været redaktør på den danske udgave af T3.
Close

Du bruger en Adblocker

Vi lever af annoncer, så overvej venligst at slå din adblocker fra.