×
Teknologi

Apple Pay i Elgiganten og 7-Eleven

Som vi kunne referere igår, så vil Nordea angiveligt introducere Apple Pay i Danmark, Sverige og Finland allerede i næste uge. Det er svenske Macpro, der via anonyme kilder har fået nyheden.

I dag kan Macpro så fortælle, at de første butikker, der tager imod Apple Pay i Sverige bliver 7-Eleven, Elgiganten og Pressbyrån.

Om det også bliver gældende i Danmark er uvist, men 7-Eleven Danmark er, ligesom den svenske del af kioskkæden, og i øvrigt også Pressbyrån kioskerne, ejet af det norske Reitangruppen.

Også i REMA 1000?

Det er også Reitangruppen, der ejer REMA 1000-supermarkederne, men om det betyder, at man snart vil kunne betale med Apple Pay i REMA 1000, er ren spekulation. Det ville dog være oplagt.

Der er omkring 190 7-Eleven butikker i Danmark. Den første danske 7-Eleven åbnede på Trianglen i København i 1993.

Det er vigtigt at pointere, at hverken Apple eller Nordea endnu har bekræftet rygterne. Men ifølge Macpro vil det ske ved et pressemøde i midten af næste uge.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.