Teknologi

Apple Pay kommer til Danske Bank, AL, Nykredit og en stribe andre banker

Pludselig har de fleste danske banker fået Apple Pay på menuen. Selv Danske Bank har lovet, at Apples betalingssystem kommer.

Apple Pay er blevet markant mere udbredt i Danmark efter at en her stribe banker igår meddelte, at de er klar med betalingssystemet til sine kunder. Både Arbejdernes Landsbank og Spar Nord meldte allerede i går ud på deres respektive Facebooksider, at bankernes kunder kan gøre brug af Apple Pay.

Samtidig har adskillige medlemmer af Lokale Pengeinstitutter og foreningen Landsdækkende Banker kommet med på betalingssystemet via deres fælles betalings- og kortselskab, BOKIS. Deriblandt Vestjysk Bank, Fynske Bank, Den Jyske Sparekasse og Danske Andelskassers Bank.

– Vi glæder os over lanceringen. Det er en smart, effektiv og brugervenlig betalingsløsning, som kan komme rigtig mange danskere til gode, siger Søren Nicolaisen, der er direktør i BOKIS og Landsdækkende Banker, i en pressemeddelelse.

Indtil videre har kun kunder hos Nordea og Jyske Bank haft adgang til Apple Pay herhjemme.

Danske Bank kommer også med

Danske Bank har ikke har den store interesse i at Apple Pay bliver alt for populært, da banken er eneejer af den mest brugte mobile betalingsløsning herhjemme, MobilePay. Men selv Danske Bank har meldt ud, at de overgiver sig til Apple. Det får dog ikke indflydelse på hverken MobilePay eller bankens andre tjenester.

Apple Pay kom til Danmark i efteråret 2017, hvor Nordea og Jyske Bank tog systemet til sig. Betalingssystemet virker udelukkende med Apples egne enheder, iPhone og Apple Watch, og gør det muligt at betale trådløst, hvor du plejer at bruge kontaktløst Visa-kort – også i udlandet – samt i en række apps og webshops.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.