×
Gadgets

Rygte: 5,5 tommer iPhone SE2 Plus på vej

Apple laver angiveligt to udgaver af den billige iPhone SE2, inklusive en 5,5 tommer stor Plus-udgave. Det indikerer koden i iOS 14.

Rygterne om iPhone SE2 – eller iPhone 9 – har svirret i månedsvis, men nu der dukket nye op. Websitet 9to5Mac, der har været en tidlig udgave af iOS 14 igennem med en tættekam, har opdaget indikationer på, at Apple også planlægger en større iPhone SE2 Plus-udgave.

Ifølge rygterne vil iPhone SE2 / iPhone 9 være baseret på iPhone 6 designet, inklusive 4,7 tommer LCD-skærm og TouchID. Men koden i iOS 14 henviser også til en større 5,5 tommer model med nogenlunde de samme specifikationer. Ifølge 9to5Mac vil de begge have A13 Bionic processor (som blev introduceret med iPhone 11) og NFC scanning – noget som ikke var muligt i iPhone 8 eller iPhone X.

Apple har altid gået sine egne veje, når de skulle skabe en ”budget-telefon”. Hvor andre producenter pakker ældre hardware ind i nyt design, har Apple hidtil valgt at proppe nyt hardware ind i gammelt design.

Med hensyn til lanceringen af iPhone SE2 og iPhone SE2 Plus, er dit gæt så godt som vores. Analytikeren Ming-Chi Kuo holder fast i, at telefonen – eller begge modeller – stadig lanceres ”sidst i marts”, men om det er realistisk i disse coronatider er tvivlsomt.

iOS 14 har tidligere afsløret flere hemmeligheder fra æbleplantagen, deriblandt at der kommer iltmåler i Apple Watch, samt spor af, at der lander en ny udgave af Apple TV med en ny fjernbetjening.

Der skulle også være ny udgave af Apples største iPad, Pro’en, på vej …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.