Gadgets

Bloomberg: iPhone SE2 kommer til marts

Nyhedstjenesten Bloomberg mener at vide, at den rygtede billige iPhone SE2 går i produktion i næste måned og lanceres allerede til marts.

Rygterne har svirret længe, men nu mener nyhedstjenesten Bloomberg at kunne bekræfte, at iPhone SE2 går i produktion i februar og vil blive lanceret i marts måned. Nyhedstjenesten har talt med anonyme personer, der “ved noget om sagen”, som det hedder.

Bloomberg fortæller videre, at den vil blive stort set identisk med iPhone 8 fra 2017 og være udrustet med en 4,7 tommer stor skærm. Den vil have TouchID indbygget i Hjem-knappen og vil have samme processor som Apples nuværende flagskib, iPhone 11 – altså Apples A13 Bionic-chip. Den nye telefon vil dog ikke have Face ID. Vi har samlet alle rygterne om iPhone SE2 i en artikel, som kan læses her.

Tidligere har den (ret troværdige) analytiker Ming-Chi Kuo hævdet, at iPhone SE2 vil blive sat til salg for 399 dollars, hvilket er 50 dollars billigere end den nuværende iPhone 8 der har en startpris på 449 dollars (4.199 kroner i Danmark).

Kuo fortæller videre, at den nye billigere iPhone primært er rettet mod ejere af iPhone 6-modellerne, der ikke kan opdateres til iOS 13. Med iOS 13 kan Apple sælge tjenester som Apple TV+ og Apple Arcade til brugerne – det kan ikke lade sig gøre på tidligere iOS-udgaver.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.