×
Gadgets

Apple tilføjer 4K og HDR til iTunes – nyt Apple TV på vej?

Brugere af MacRumors fora har bemærket noget interessant på deres indkøb i iTunes – pludselig er der dukket “4K” og “HDR” mærker op på nogle af de allernyeste film – eksempelvis har den romantiske Science Fiction film “Passengers” fået mærkaterne. Godt nok er selve filerne eller streamingen af filmene ikke blevet opgraderet til 4K eller HDR – men det er helt klart, at filmene altså står til en opgradering snart.

Lugter af 4K Apple tv

Hvis Apple begynder at levere indhold i 4K og HDR er det en klar forløber for, at vi kommer til at se et opgraderet Apple TV ganske snart – noget vi i øvrigt har forventet i et stykke tid. Det nye Apple TV vil helt sikkert understøtte både den høje 4K opløsning og HDR teknologi. Den nuværende boks er “kun” 1080p og understøtter derfor ikke eksempelvis Netflix’ 4K indhold – som der ellers er en del af efterhånden.

Mere nyt om Apple TV? Giv os et like på Facebook og få nyheder direkte i dit feed!

Lancering i september?

Apples store iPhone event plejer at ligge i starten af september, og det vil være en god lejlighed til også at lancere det nye Apple TV – forudsat altså, at Apple ikke er bange for, at det vil stjæle for meget opmærksomhed. Man har i hvert fald lov at håbe.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.