×
Gadgets

4K Apple TV er måske lige op over

Hvis du har købt et 4K tv men nu sidder lidt trist og kigger på 1080p indhold fordi du elsker dit Apple TV og dets simple brugergrænseflade og de mange apps – ja, så kan der snart være gode nyheder undervejs. Et 4K Apple TV er helt sikkert under udvikling, så det store spørgsmål er ikke, om det kommer, men hvornår det kommer – og det kan være før vi troede.

Udvikler finder beviser

Som det ofte sker før en lancering af især iOS produkter, så har en udvikler fundet “beviserne” i sine egne logs. Det er spiludvikleren Firi Games, der er blevet opmærksomme på, at et Apple TV med betegnelsen AppleTV6,2 med operativsystemet tvOS11 har spillet et af deres spil. Apples nuværende Apple TV i generation 4 hedder 5,3, så hvis ellers loggen taler sandt (og den slags kan fakes), så er det altså en helt ny udgave af Apple TV, der har spillet Firi Games’ spil.

Kommer måske sammen med nye iPads

Der har før været rygter om et nyt 4K Apple TV – og det skulle være at finde på hylderne i løbet af i år, hvis ellers rygterne taler sandt. Hvis Apple allerede er langt i at teste enheden, ville det give mening at den blev lanceret sammen med de nye iPads, der også snart burde se dagens lys – formentlig allerede i denne eller næste måned. Hvis ikke det lykkedes at få det nye Apple TV klar til den lancering kan det i stedet komme på WWDC i juni. Her har Apple tidligere lanceret hardware, og selvom det ikke er sket de seneste par år, er det absolut ikke udelukket.

Højere opløsning og bedre farver

Ud over 4K opløsningen vil en ny udgave af Apple TV helt sikkert indeholde en bedre processor (formentlig A8), og tidligere rygter fra Bloomberg har også talt om “bedre farver”. Det kan i denne sammenhæng betyde mange ting – men formentlig vil det nye Apple TV understøtte en eller anden form for HDR, hvad enten det så bliver den åbne HDR10 eller Dolby Vision.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.