×
Gadgets

Apple kommer (igen) til at afsløre planer i firmware: 4K Apple tv er helt sikkert på vej

Det må have været en fejl da Apple sendte firmwaren til HomePod i hænderne på udviklere – eller også har sikkerheden i det californiske firma igen været lidt sløset. I hvert fald har en udvikler ved navn Developer Guilherme Rambo nu rodet rundt i koden til firmwaren og fundet referencer til et 4K Apple TV – og i øvrigt også udstyret med HDR.

Understøtter alle HDR standarder

I koden er der både nævnt HDR10, Dolby Vision og HLG. Dermed vil Apple TV i den kommende udgave understøtte størt set alle typer HDR på markedet, hvilket er godt nyt for dem, der skal ud og købe nyt tv, for mange producenter har valgt kun at 4K Apple TV afslørethave en enkelt afart af HDR på deres fjernsyn.

Ikke første afsløring fra firmware

Den efterhånden famøse firmware til HomePod har ikke kun afsløringen om et nyt 4K Apple TV på samvittigheden – den har tidligere afsløret hvordan den nye “iPhone 8” kommer til at se ud – i hvert fald en tegning af den. Der er formentlig medarbejdere internt i Apple, der lever livet lidt farligt for tiden.

Lancering i september

Eftersom rygterne om et 4K Apple TV har været at finde i et stykke tid nu, kunne det godt tyde på, at Apple er ved at være klar med produktet – og måske at det bliver lanceret sammen med de nye iPhones og eventuelt endda også et nyt Apple Watch på Apples presseevent til september. I så tilfælde bliver det noget nær det største nogensinde fra den californiske IT gigant.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.