StreamingTophistorie

Apple TV Plus kan nu downloades på alle Android TV-enheder

Apple TV Plus kan nu downloades på alle Android TV-enheder. Langt om længe er det muligt at streame indhold fra Apples streamingtjeneste, på alle enheder baseret på Android TV.

Android TV er en af de ret populære smart TV-platforme, men Apple TV+ har ikke været tilgængelig på platformen – indtil nu. Google har netop bekræftet, at Apple TV Plus-appen nu er tilgængelig på Android TV. Nyheden kommer kort efter, at Nvidia udmeldte, at Apple TV Plus var ankommet til Nvidia Shield TV.

“Fra og med i dag kan SHIELD-ejere få adgang til Apple TV-appen, inklusive Apple TV+, og dens imponerende række af prisvindende serier, overbevisende dramaer, banebrydende dokumentarfilm, børneshows, komedier og meget mere.” Skrev Nvidia i et blogindlæg.

Afhængig af din Android TV-enhed og indholdet, er Dolby Vision og Dolby Atmos understøttet. Der er også mulighed for at streame i 4K HDR.

Google nævner desuden, at Apple TV-appen er tilgængelig på alle Android TV-enheder, baseret på Android 8.0 Oreo eller højere. Tidligere kunne appen kun hentes til Sony Bravia-TV og Chromecast med Google TV.

Apple TV-appen er dog stadig ikke tilgængelig på Android-smartphones, men forhåbentligt lander den også på den platform engang i fremtiden.


Læs også: Samsung og AMD vil tage gaming på mobilen til næste niveau

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.