×
GadgetsTophistorie

Apple-headset afprøvet af bestyrelsen

Det kombinerede AR og VR Apple-headset nærmer sig. Ifølge troværdigt medie er fungerende sæt allerede blevet vist frem for Apples bestyrelse.

Det kombinerede VR og AR Apple-headset nærmer sog angiveligt en lancering. Bloombergs Mark Gurman, der har ret gode kilder hos Apple, skriver i sit seneste nyhedhedsbrev, at headsettet er blevet vist frem for selskabets bestyrelse.

En ret god indikation på, at headsettet er ved at være et færdigt produkt. Gurman skriver:

“Bestyrelsen samledes tidligere på måneden til sit kvartalsmøde, og et af de store emner på bordet var det kommende mixed-reality-headset. Virksomhedens otte direktører fik demoer af headsettet og havde mulighed for at prøve det af”.

Det stemmer ret godt overnes med rygterne fra en anden troværdig rygtesked, Ming-Chi Kuo. I i november sidste år påstod han, at det sagnomspundne Apple-headset vil blive præsenteret i fjerde kvartal i år.

Også rygter fra forsyningslinjen peger på, at produktet nærmer sig en lancering. I en artikel fra koreanske ET News hævdes det også, at produktet lanceres i år. Ifølge artiklen er der allerede blevet kørt ydelsestests på det nye Apple-headset, der rygtes at have M1-chippen ombord. Altså den samme, der sidder i nyere Mac-computere.

Apples ivrighed efter at få et VR-headset på marked skyldesangiveligt konkurrenternes store fokus på Metaverset. Nylige tal forudsiger, at der ved udgangen af 2022 vil være global efterspørgsel på op mod 14 millioner VR/AR-enheder. I 2021 var det tal bare 9,8 millioner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.