×
Gadgets

Apples selvkørende bil er måske tættere på end du troede

Vi har tidligere skrevet om Apples Project Titan, der angiveligt skulle være planerne om at bygge en selvkørende bil. Nye planer viser dog, at der er rigtigt god gang i udviklingen; en af Apples chefingeniører har nemlig kontaktet firmaet GoMentum, der ejer en stor tidligere flådebase i Californien der i øjeblikket bliver ombygget til at kunne bruges som testcenter for selvkørende biler. Apples interesse i stedet tolkes som endnu et tegn på, at Project Titan absolut ikke er blot en skrøne.

Bekræfter indirekte aftale

GoMentum har indirekte bekræftet, at Apple har vist interesse. En medarbejder har nemlig over The Guardian bekræftet, at firmaet har en hemmeligholdelsesaftale om forhandlinger med IT-giganten Apple  – en bekræftelse, Apple formentlig ikke just er tilfreds med.

Project Titan skulle være et ret stort projekt med mange hundrede medarbejdere tilknyttet, og Apple har af flere omgange indirekte bekræftet deres interesse i området – for eksempel besøgte Tim Cook sidste år BMW’s fabrikker, hvor de producerer elbilen BMW i3 (Tjek i øvrigt vores anmeldelse af BMW i8 her.)

På trods af de mange rygter kan der stadig godt gå rigtigt lang tid før vi ser en mulig Apple bil på vejen. Til gengæld kan vi håbe på, at en mulig bil fra Apple vil have samme indvirkning på markedet for biler, som iPhone havde på markedet for telefoner.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.