Fremtidens HjemTophistorie

Arlo lancerer video-dørklokke uden kabler

Med Arlo Video Doorbell behøver du ikke trække kabler for at se, hvem der ringer på din hoveddør.

Video-dørklokker er smarte, men langt de fleste løsninger kræver, at der trækkes kabler – i det mindste til strøm. Men ikke den nye Essential Wire-Free Video Dorbell fra Arlo, der, som navnet mere end antyder, kan installeres helt uden kabler.

Når en gæst eller et pakkebud ringer på døren, får du besked på mobiltelefonen (eller på Apple Watch). Et kamera med 180-graders field of view sørger for, at du både kan se personen i fuld figur og eventuelle pakker på jorden. Dørklokken kan også indstilles til at reagere, bare den opfatter bevægelse i nærheden.

Videodørklokken giver brugerne mulighed for at høre og tale med besøgende ved hoveddøren direkte fra en smartphone gennem den indbyggede højttaler og mikrofon, så du kan svare – selvom du ikke kan komme til døren. Ved de lejligheder, hvor du ikke kan svare direkte, kan brugerne få besøgende til at benytte en telefonsvarer, der kan aflyttes på et senere tidspunkt.

Arlo Essential Wire-Free Video Dorbell

Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell fungerer i øvrigt også med Google Assistant, Amazon Alexa og Samsung SmartThings, så du kan forbinde den til dine eksisterende smarte produkter.

Med hvad med strømmen? Den kommer fra et genopladeligt batteri, der kan udskiftes. Batteriet har, ifølge Arlo, en levetid på op til seks måneder. Alternativt kan man forhåbentlig investere i et ekstra batteri, så man blot kan udskifte det, mens det andet oplades. Men det melder historien ikke noget om.

Ifølge pressemeddelelsen kommer Arlo-kameraet til salg den 2. februar til en pris på 1.590 kroner, men det kan allerede forudbestilles nu hos selskabet, hvor der også kan læses mere om løsningen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.