×
HBO Max

Arya: Se Game of Thrones sæson 1 igen inden sæson 8 får premiere

Skuespillerinden Maisie Williams anbefaler, at man ser hele sæson 1 af Game of Thrones igennem, inden sæson 8 får premiere om en uge.

Hallelujah. Der er bare en uge til den ottende og afsluttende sæson af Game Of Thrones får premiere på HBO Nordic. Trænger du til at få genopfrisket handlingen, behøver du ikke at tygge dig igennem de forrige syv sæsoner. Du kan nøjes med at se sæson 1 en gang til, siger Maisie Williams, der spiller Arya Stark i serien.

I et interview med Entertainment Weekly afslørede skuespillerinden, at hun måtte gense hele første sæson, efter at hun fik kendskab til afslutningen på den nye sæson.

– Efter at have læst scriptet gik jeg tilbage og så på sæson 1 igen, fordi så meget af det refererer tilbage til den sæson, fortalte Williams.

– Der er så mange scener, der ligner hinanden, og jeg ville også minde mig om den udvikling, jeg allerede har været igennem. Jeg ville have, at Arya skulle gå i fuld cirkel og prøve en slags normalitet, som da hun var yngre.

Ottende sæson af Game Of Thrones får premiere i USA søndag den 14. april – om præcis en uge – og kan ses i Danmark dagen efter. 

Efter de seks afsnit i ottende sæson kan der opstå tomhed, men så kan vi glæde os over, at der angiveligt arbejdes på at lave en prequel fra Westeros.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.