HBO Nordic

Arya Stark afslører sæson 8-premieredato

I et nyligt interview kom skuespilleren Maisie Williams til at afsløre, hvornår ottende sæson af Game Of Thrones kommer på skærmen.

Allerede i starten af januar meldte HBO ud, at ottende og sidste sæson af Game Of Thrones først kommer på skærmen i løbet af 2019. Og nu har Maisie Williams, der spiller Arla Stark i serien, i et interview indkredset premieredatoen yderligere. Den bliver i april 2019 – og det er et lille lyspunkt, for sidste års sæson kom først på skærmen i starten af sommeren.

I et interview med Metro News bliver Maisie Williams spurgt, hvornår de forventer at blive færdige med at filmen sæson otte. Her er svaret:

“Vi lukker ned i december og den første episode får premiere i april [2019]. Det er fire måneders post-produktion og der skal laves meget inden det færdige klip er klart. Det er ikke en sæson, der skal hastes igennem. Vi skylder vores seere og vores fans at lave denne sidste sæson, så godt vi overhovedet kan”.

Det er svært ikke at give hende ret.

Peter Engels Ryming

Var med til at starte Danmarks første gadgetmagasin Gear i 2003 og var chefredaktør for magasinet indtil starten af 2009. Samtidig leverede han i en årrække test af forbrugerelektronik til Ekstra Bladet. Har også været redaktør på den danske udgave af T3.

Skriv et svar

Close

Du bruger en Adblocker

Vi lever af annoncer, så overvej venligst at slå din adblocker fra.