×
HBO Max

Arya Stark afslører sæson 8-premieredato

I et nyligt interview kom skuespilleren Maisie Williams til at afsløre, hvornår ottende sæson af Game Of Thrones kommer på skærmen.

Allerede i starten af januar meldte HBO ud, at ottende og sidste sæson af Game Of Thrones først kommer på skærmen i løbet af 2019. Og nu har Maisie Williams, der spiller Arla Stark i serien, i et interview indkredset premieredatoen yderligere. Den bliver i april 2019 – og det er et lille lyspunkt, for sidste års sæson kom først på skærmen i starten af sommeren.

I et interview med Metro News bliver Maisie Williams spurgt, hvornår de forventer at blive færdige med at filmen sæson otte. Her er svaret:

“Vi lukker ned i december og den første episode får premiere i april [2019]. Det er fire måneders post-produktion og der skal laves meget inden det færdige klip er klart. Det er ikke en sæson, der skal hastes igennem. Vi skylder vores seere og vores fans at lave denne sidste sæson, så godt vi overhovedet kan”.

Det er svært ikke at give hende ret.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.