×
HBO Max

De længste Game Of Thrones-episoder bliver lange som biograffilm

HBO har netop offentliggjort spilletiderne for de seks afsnit i den ottende og sidste sæson af Game Of Thrones, der får premiere om en lille måned.

Godt nyt til alle os, der bare ikke kan få nok af intrigerne i Westeros; flere af episoderne i den afsluttende otte sæson bliver på længde med (korte) biograffilm. Men ikke dem alle. Det viser informationer som HBO netop har frigivet om de seks episoder.

Normalt er den gennemsnitlige længde på et afsnit på lige under 60 minutter, men i denne sæson er afsnittene i gennemsnit 72 minutter lange. Det korteste er på 54 minutter og det er sæsonåbningen, mens det længste, der er afsnit tre, varer en time og 22 minutter. De to sidste afsnit skal du sætte en time og 20 af til at se.

https://youtu.be/GPhSC3vvvFY
Den officielle trailer til sæson 8 af Game of Thrones.

Rygterne om længere afsnit af GoT-episoderne i sæson 8 begyndte at cirkulere allerede i sensommeren sidste år og i januar kunne instruktøren David Nutter bekræfte det i en AMA, Ask Me Anything, på Reddit. Det var dog ikke helt rigtigt. To af de seks afsnit var nemlig under en time (episode 1 og episode 2).

Game Of Thrones afsluttende sæson får premiere på HBO Nordic den 14. april. Herunder info om episoderne fra HBO:

Season 8, episode 1

Debut date: 9 p.m. (ET/PT) Sunday, April 14

Estimated running time: 0:54

Season 8, episode 2

Debut date: 9 p.m. (ET/PT) Sunday, April 21

Estimated running time: 0:58

Season 8, episode 3

Debut date: 9 p.m. (ET/PT) Sunday, April 28

Estimated running time: 1:22

Season 8, episode 4

Debut date: 9 p.m. (ET/PT) Sunday, May 5

Estimated running time: 1:18

Season 8, episode 5

Debut date: 9 p.m. (ET/PT) Sunday, May 12

Estimated running time: 1:20

Season 8, episode 6

Debut date: 9 p.m. (ET/PT) Sunday, May 19

Estimated running time: 1:20


Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.