×
Gadgets

Av av av – foldbare telefoner er måske ikke helt det nye sort

De nye foldbare telefoner kan være udfordret på skærmkvaliteten

De store producenter kæmper hårdt for at få brugerne til at “æde” kommende foldbare smartphones. Men nærbilleder fra de to store lanceringer viser, at kvaliteten på foldbare smartphones skærme kan være lidt… Tvivlsom.

Plastic fantastic

Det er faktisk ret simpelt; glas kan ikke foldes. Derfor skal en skærmen på en foldbar telefon laves med et lag plastik i stedet for glas. Og det kan være en udfordring, viser nærbilleder af både Huaweis Mate X og Samsungs Fold.

Som man måske kan se på videoen har Huawei i hvert fald en udfordring med at få skærmen til at folde nogenlunde tilfredsstillende. Det kan også være grunden til, at telefonen først kommer “i løbet af 2019” – for hvis det man kan se på videoen her er den kvalitet man kan forvente, bliver det svært at sælge en telefon til 17.000 kr.

Det samme gælder i øvrigt Samsungs Fold, som Quinn Nelson også har zoomet ind på (under Huawei):

Vi krydser fingre for, at både Samsung og Huawei finder løsninger der gør, at de foldbare telefoner ikke kommer på gaden med skærme, der ikke kan levere den kvalitet vi forventer fra dem – og bliver “trash”, som Quinn Nelson antyder. Under alle omstændigheder finder vi snart ud af det, for Samsungs Fold rammer markedet i løbet af relativt få måneder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.