×
Disney+Tophistorie

Avatar: The Way Of Water lander på Disney+ til juni

James Camerons Avatar 2 The Way Of Water kan streames på Disney+ fra den 7. juni.

Den har tjent mere 15 milliarder kroner hjem i biograferne. Det placerer Avatar 2 The Way Of Water på tredjepladsen over film, der har tjent flest penge ind. Nogensinde. Kun overgået af den første Avatar og Avengers: Endgame. Nu er den langt om længe klar til at blive streamet “gratis”.

Her, knapt halvandet år efter biografpremieren, kommer filmen nemlig ud på streamingtjenesten Disney+. Det sker onsdag den 7. juni.

Avatar: The Way of Water foregår mere end et årti efter begivenhederne i den første film. Jake Sully bor med sin nyfundne familie på Pandora. Da en velkendt trussel vender tilbage for at afslutte det, der tidligere blev startet, må Jake arbejde sammen med Neytiri og hæren fra Na’vi-racen for at beskytte deres hjem.

Men grundlæggende er det ikke historien, der er interessant i Avatar 2. Ligesom i forgængeren er den simpel. Det, der gør filmen spektakulær, er de tekniske bedrifter.

På rollelisten findes blandt andet Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis og Kate Winslet.

Hvis du ikke allerede har abonnement på Disney+, kan du oprette dig via dette link – så tjener iNPUT samtidig et par håndører:

Sponseret linkHer kan du tegne abonnement på Disney+ 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.