Gadgets

Badeværelsesmøbler til vinyl-elskeren

Det italienske designfirma Olympia tager vinyl-bølgen med ud på badeværelset.

Musikelskere med en hang til vinylskiver vil med stor sandsynlighed elske Olympia Vinyl kollektionen. Den er designet af italieneren Gianluca Paludi og er modelleret efter pladespillere og DJ-pulte – eksempelvis er vandhanen en pickup-arm mens selve kummen er rund som en vinylskive. Og så er der naturligvis indbygget en trådløs højttaler i møblet, så musikken flyder mens der børstes tænder.

 
Trods retro-inspirationen har Gianluca Paludi skabt et forholdsvis moderne udtryk med rene, stramme linjer. Møblerne er lavet i et utal af varianter og farver, men hver enkelt er indkapslet i et træchassis med nedsænket vaskekumme. Knapper, forklædt som volumenkontroller, bruges til at justere temperatur og vandtryk.

Kollektionen indeholder også ekstra accessories, der skal underbygge stemningen; en hylde, en håndklædeholder, en toilettaske af læder og et LED-spejl med lys der simulerer en equalizer. Hvert møbel er desuden udstyret med en Bluetooth-højttaler, som kan kobles til en smartphone. Se også videoen ovenfor for en demonstration.

Der er desværre ingen oplysninger om priser eller nøjagtig lanceringsdato, men hold øje med Olympia Ceramicas hjemmeside, hvis du har lyst til lidt vinylstemning i badeværelset.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.