×
SkyShowtimeStreamingTophistorie

Bamsen Ted vender tilbage i ny serie

Den storbandende og potelskende bamse Ted, kendt fra filmene af samme navn, vender tilbage i ny serie med premiere til foråret.

Fra den 22. februar næste år kommer prequel-serien Ted. Baseret på filmene af samme navn og skabt af Seth MacFarlane, der også var hjernen bag dengang og igen lægger stemme til hovedpersonen.

Serien er en forløber til Ted-filmene, hvor vi befinder os i 1993, og tøjbamsen Teds (Seth MacFarlane) berømmelse er aftaget. Han bor nu igen hjemme i Framingham, Massachusetts, sammen med sin bedste ven, den 16-årige John Bennett (Max Burkholder), Johns forældre Matty og Susan (Scott Grimes og Alanna Ubach) samt kusinen Blaire (Giorgia Whigham).

Den første af de to film udkom i 2012. Her var det Mark Wahlberg, som var Teds menneskelige sidekick. Den første film kan i øjeblikket også ses hos SkyShowtime.

Se traileren til serien om Ted

Seth MacFarlane, og de øvrige showrunnere Paul Corrigan og Brad Walsh, udtaler om den kommende serie, “Vores serie er en forløber til Ted-filmene. Den foregår i 1990’erne, men er baseret på den tidløse sandhed, at det at være 16 år er noget rigtigt møg. Det eneste, der gør det nogenlunde tåleligt, er at være det sammen med en ven, også selvom denne ven er en tidligere magisk tøjbamse med en beskidt mund og en forkærlighed for narko.

Vi tre var teenagere i 1990’erne og voksede op i og omkring Boston, hvor serien foregår, så mange af disse historier er personlige for os. Vi var i stand til at lade figurerne gennemleve nogle af de samme ydmygelser og milepæle, som vi oplevede dengang. Vi har også fundet på noget (det var mange sider, der skulle skrives, og det virkelige liv er som regel kedeligt).”

Ted-seriens første afsnit får premiere den 22. februar 2024. Herefter udkommer de øvrige seks afsnit ugentligt. SkyShowtime er tilgængeligt for 69 kroner per måned.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.