×
Gadgets

Bang & Olufsen klar til Apple Watch

Vi var flere der forventede, at Apple ville lancere Apple Watch i Danmark under gårsdagens event, men det skete som bekendt ikke. Det stopper dog ikke Bang & Olufsen i at opdatere sin BeoMusic app, så den fremover også kan benyttes via Apple Watch.

BeoMusic-app’en giver dig mulighed for at styre din BeoLink Multiroom-opsætning. Du vælger, hvilke rum som skal spille den ønskede musik – og når du forlader dit hjem kan du sætte alle enheder på ”standby” ved en enkelt tryk på dit Apple Watch (eller iPhone, iPad eller Bang & Olufsen-fjernbetjening).

“Apple og Bang & Olufsen deler værdier som intelligent design og smart funktionalitet, og dette er en ideel måde at kombinere dem på til fordel for kunderne,” siger Petros Belimpasakis, Global Product manager hos Bang & Olufsen, i en pressemeddelelse.

App’en rammer App Store i slutningen af september.

image002

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.