Gaming

Battlefront 2 får stor opdatering

I forbindelse med filmen Star Wars: The Last Jedi, har EA frigivet en stor opdatering til Battlefront 2, der følger filmen

Der er godt nyt til alle Star Wars fans. Ikke nok med, at én af årets mest ventede film Star Wars: The Last Jedi har premiere i dag, så har EA også frigivet en stor opdatering til Battlefront 2, der følger karaktererne og historien fra filmene.

Nye figurer tilføjes

Det har fra begyndelsen i Battlefront 2 været muligt at spille figuren Rey, men nu har spillet også tilføjet Finn og førsteordenens Kaptajn Phasma.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derudover er der to nye kort. Det første er Crait, en mineralrig planet, hvor modstandsfolk og førsteordenens agenter kæmper i et galaktisk angreb. Det andet er D’Qar, en stjernekriger arena baseret på modstandsfolkets base fra The Force Awakens.

De sidste to store tilføjelser i den nye opdatering er et nyt køretøj, Tallie’s A-Wing, samt en gratis kampagne DLC med titlen Resurrection, der tilføjer tre ekstra kapitler til historien.

Balancen ændres

Battlefront 2 ændrer også balancen i spillet. Helte som Lando og Kejser Palpatine har fået betydelige buffs, mens Boba Fetts kraftfulde raketter er blevet neddroslet. Endelig er spillets onlinestabilitet blevet forbedret i opdateringen, siger EA.

Hele opdateringen fylder ca. 10 gb afhængig af platformen, og den er ude til PS4, PC og Xbox One.

Alle fejlrettelser og ændringer til heltene kan læses her.

Artiklen fortsætter efter annoncen

 

 

Back to top button