fbpx

 

 

 

 

Gaming

EA genindfører mikrotransaktioner i Battlefront 2

Fem måneder efter den store kontrovers om mikrotransaktioner i Star Wars Battlefront 2, har EA nu valgt at genindføre dem sammen med et nyt og forbedret progressionssystem

Tilbage i november overskyggede kontroversen om mikrotransaktioner EAs længe ventede spil Star Wars Battlefront 2 lige før udgivelsen. Det blev afsløret, at spillerne i spillets multiplayer del kunne købe pakker for rigtige penge, der låste op for kraftige evner og frynsegoder, der kunne give dem en seriøs fordel i forhold til andre spillere. (Hele sagen har vi skrevet om her.)

Udviklet progressionsystem efter bagslag fra fans

Ud over det, var progressionssystemet så langsomt og fejlfyldt, at det næsten opfordrede spillerne til at købe mikrotransaktioner, så de hurtigt kunne låse op for bedre gear til deres karakterer. Bagslaget fra fansene var så alvorlig, at gambling regulatorer og embedsmænd begyndte at evaluere, hvordan mikrotransaktioner i videospil skulle håndteres fremadrettet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

EA var hurtigt ude at fortælle, at mikrotransaktioner midlertidigt blev fjernet fra spillet, og derudover begyndte de at arbejde på at løse progressionssystemet. Efter fem måneder har EA endelig gennemgået progressionssystemet i Star Wars Battlefront 2. I et nyt blogindlæg skitserer de de ændringer, der vil blive tilføjet den 21. marts.

Man kan kun købe kosmetiske ændringer for rigtige penge

For nye spillere vil spillets Star Cards, som giver nye evner og frynsegoder, ikke være tilgængelige via mikrotransaktioner. De vil kun være tilgængelige via “Skill Points”, som udelukkende tjenes ved leveling af specifikke karakterer, skibe og multiplayer klasser med XP. Det er ikke klart, om nogle Star Cards vil koste mere end andre, men Skill Points vil kun blive tjent ved at spille spillet og leveling bestemte enheder.

EA har fjernet muligheden for at købe noget som helst udover kosmetiske genstande med mikrotransaktioner. Fra og med den 21. vil spillere kun kunne købe ting, der påvirker udseendet på karakteren i stedet for ting, der kan give dem en fordel i gameplay. Star Cards er også blevet fjernet fra spillets loot boxes, så der er ingen grund til at bekymre sig om at skulle gamble for bedre gear.

EA lytter til spillerne

Det lyder som om EA virkelig tog kritikken til hjertet og potentielt så nogle faktiske skader, der påvirkede deres økonomi i løbet af kontroversen. Med de nye tiltag har de i hvert fald forsøgt at få rettet op på de enorme problemer, virksomheden har stået i de seneste måneder,

 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button