×
GamingTophistorie

Battlefield 2042 får stor sandbox-mode: Portal

Under gårsdagens EA Play livestream, introducerede EA en ny sandbox-mode til Battlefield 2042, med navnet Portal.

Denne helt nye gamemode til Battlefield 2042 giver spillerne mulighed for at opbygge deres helt egne gamemodes. Battlefield Portal gør det muligt at oprette brugerdefinerede spil, med genstande fra Battlefield 2042, Battlefield 1942, Battlefield Bad Company 2 og Battlefield 3. Derefter kan man uploade sin gamemode online, så andre spillere rundt om i verden også kan opleve den.

Portal er altså en af de tre store gamemodes i Battlefield 2042. De andre gamemodes er All-Out Warfare og Danger Zone.

“Battlefield Portal er et kærlighedsbrev til vores passionerede og mangeårige fans. Vi har skabt et sæt værktøjer, der virkelig giver fælleskabet chancen for at skabe deres helt egne Battlefield-oplevelser, samtidig med at vi bringer disse ikoniske Battlefield-klassikere tilbage, som vores veteran-spillere kan nyde og vores nye spillere kan opleve for første gang.” Lyder det fra Ripple Effect Studios senior design director, Justin Wiebe.

Udover våben, gadgets og køretøjer fra de tre førnævnte spil, er der også seks klassiske Battlefield-baner, som man frit kan lege med i editor-mode. Banerne er: the Battle of the Bulge og El Alamein fra Battlefield 1942, Arica Harbor og Valparaiso fra Battlefield Bad Company 2. Sidst men ikke mindst, er der Caspian Border og Noshahr Canals fra Battlefield 3.

Battlefield 2042 lanceres den 22. oktober til PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X og Xbox Series S.

Læs mere om Battlefield 2042 her: EA løfter sløret for Battlefield 2042


Se traileren til Portal herunder:


Læs også: Samsung Galaxy Buds 2 lækket i flere farver

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.