Gadgets

Bekræftet: Billigere Google Pixel 3a-telefoner er lige på trapperne

Google lagde ved et uheld en ny menu på hjemmesiden, der bekræfter rygterne om de nye billligere Pixel 3a og Pixel 3a XL-modeller.

Rygterne har svirret i månedsvis, men nu har Google selv afsløret, at de har nye, billigere Pixel-telefoner på bedding. Modellen hedder Pixel 3a og følges af en større udgave med navnet 3a XL. Det blev bekræftet, da Googles hjemmeside her til morgen blev opdateret med et nyt navigationsdesign, hvor Pixel 3a er listet. Nu er det bare et spørgsmål om tid, inden telefonen lanceres officielt.

De to nye modeller skal være billigere end Pixel-flagskibene, men mangler bestemt ikke hardware. Hvis rygterne taler sandt, vil Pixel 3a XL have en OLED-skærm på 6 tommer (1080 x 2160) mens den lidt mindre 3a ”blot” får en 5,6 tommer OLED-skærm (1080 x 2220).

Et påstået lækket billede af Google Pixel 3a.

De har naturligvis den seneste Android-aftapning, 9 Pie, samt en Snapdragon 670 processor, 4GB RAM, 12-megapixel kamera og et 3.000mAh batteri. Begge vil have Active Edge-teknologien, der gør det muligt at betjene telefonen ved at klemme på den, Titan M-sikkerhedschip og 64GB lagerplads.

En ny menu på Google Store bekræfter planerne om 3a-telefonerne.

Google har siden fjernet den opdaterede menu, så telefonen ikke længere fremgår. Men mon ikke den ligger klar, så den kommer op igen, når Google har lanceret telefonen?

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.