×
GadgetsTophistorie

Masser af nyheder til Googles Pixel-telefoner

Juni måneds Pixel Drop er på vej og medfører en lang række nye funktioner. Herunder nye 3D-baggrunde og nemmere styring af dit smarte hjem.

Det er blevet den tid, hvor Google udsender sit såkaldte Pixel Drop, som medfører nye funktioner og muligheder på Pixel-telefonerne. Denne gang er der adskillige nye funktioner, som vi har listet nedenfor (fratrukket de, som vi desværre ikke får glæde af herhjemme).

Sikkerhedstjek med Google Assistent

Det er nu muligt at bede Google Assistenten om et ‘sikkerhedstjek’. Beder du eksempelvis om et sådant til om 30 minutter, vil en besked dukke op når tiden er gået. Hvis der ikke reageres på denne vil dine nødkontakter blive orienteret og din lokation vil blive delt.

Bedre underretning ved biluheld

Pixel-telefoner har siden 2019 kunne registrere biluheld. Nu vil funktionen, udover at alarmere 112, også orientere dine nødkontakter og dele din lokation med dem.

Foto: Google

Makro i videoer på Pixel 7 Pro

Hidtil har makro kun været tilgængelig ved fotos på flagskibet Pixel 7 Pro. Nu bliver muligheden tilgængelig ved optagelse af videoer, når du gerne vil fange mindre objekter på video.

Foto: Google

Nemmere selfies

Det kan være en udfordring af ramme udløserknappen på skærmen ved selfies. Pixel får nu muligheden for at udløse timeren ved at vise håndfladen. En funktion blandt andet Samsung har tilbudt i lang tid.

Foto: Google

Nye kreative muligheder til din baggrund

På Pixel 6 (og nyere) bliver det nu muligt at være endnu mere kreativ med dit baggrundbillede. Først er der kommet mulighed for det, som Google kalder cinematiske baggrunde. Den funktion tilføjer en 3D-lignende effekt til dit baggrundbillede. Dernæst kommer Emoji-baggrunde, som giver mulighed for at vælge blandt 4.000 emojis, der kan tilpasses i størrelser, farver og mønstre til det udtryk man ønsker.

Hurtig adgang til styring af det smarte hjem

Adgangen til hurtig styring af det smarte hjem er opdateret så det ligner den redesignede Google Home-app i langt større grad. Muligheden kan tilgås direkte fra låseskærmen eller kontrolcentret.

Foto: Google

Smartere vibrationsindstillinger

På Pixel 6a og 7a kan telefonen nu nedsætte styrken på vibrationerne, når telefonen er placeret på et hårdt fladt underlag, som eksempelvis et skrivebord, natbord eller lignende.

Adaptiv opladning

Adaptiv opladning, som beskytter batteriet ved at vente med fuld opladning til du skal bruge telefonen, er ikke komplet nyt. Før var funktionen tilpasset din alarm, så du ville vågne med en fuldt opladet telefon. Nu er funktionen udvidet, så den ikke er baseret herpå, men bruger kunstig intelligens til at afkode dine vaner og være fuldt opladet når du har brug for det.

Tilgængelighed

Opdateringen er begyndt at rulle ud. Vi har også her på iNPUT-redaktionen opdateret. Der er dog funktioner, som Google ikke virker til at have aktiveret endnu, på sine servere. Det vidner kommentarsporene rundt om på nettet også om, hvor brugere efterspørger adgang til især emoji-baggrundene.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.