×
GamingTophistorie

Bekræftet: E3 2021 afholdes online i juni

Det er netop blevet bekræftet, at E3 2021 afholdes i juni måned. Eventet kommer udelukkende til at foregå online.

Arrangøren bag E3-messen, ESA, har netop bekræftet, at E3 (Electronic Entertainment Expo) 2021 vil blive afholdt i år, som en onlinebegivenhed. Det digitale show strækker sig over tre dage, der begynder den 12. juni og slutter den 15. juni. I modsætning til nogle nylige rygter, vil E3 2021 ikke være låst bag nogen form for betalingsmur. ESA understreger, at det vil være gratis for alle, at deltage.

Følgende store virksomheder deltager i E3 2021 i juni:

  • Nintendo
  • Xbox
  • Capcom
  • Konami
  • Ubisoft
  • Take-Two Interactive
  • Warner Bros. Games
  • Koch Media

“Vi udvikler dette års E3 til en mere inkluderende begivenhed, men ser stadig ud til at begejstre fansen med store afsløringer og insidermuligheder, der gør denne begivenhed til et uundværligt center for videospil,” Lyder det fra ESAs præsident og administrerende direktør, Stanley Pierre-Louis.

Endnu en gang er Sony ikke at finde på programmet, siden de valgte at takke nej til E3 tilbage i 2019. Sidste år havde Sony også planlagt et event, men det blev skrottet grundet Covid-19. Med god sandsynlighed afholder Sony deres eget show i år, online.

Aflysningen af et E3 live event kommer nok ikke bag på mange, eftersom Covid-19 stadig er et omfattende problem. Rygterne om en aflysning af liveshowet, til fordel for et online event, startede allerede tilbage i februar. Du kan læse mere om dette her: E3 2021 live show bliver aflyst ifølge et dokument


Læs også: B&O lancerer gaming-headset: Mød Beoplay Portal

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.