×
GamingTophistorie

E3 2021 live show bliver aflyst ifølge et dokument

E3 2021 ser ud til blive aflyst i år, ifølge et lækket dokument for et fremtidigt møde, ved Los Angeles Convention and Tourism Development Board. Dette kommer nok ikke bag på mange, da Covid-19 stadig er et verdensomspændende problem.

Dokumentet er blevet offentliggjort på forummet Resetera, hvor E3 (Electronic Entertainment Expo) 2021 fremgår som et “Cancelled live event in 2021”. Dermed ser E3 ud til at blive aflyst for andet år i træk, grundet Corona-pandemien.

Sidste år var der tale om, at E3 skulle afholdes som et online event, men det blev desværre ikke til realitet.
Det tyder på dog på at E3 bliver afholdt online i år, men de præcise detaljer er ikke blevet afsløret endnu.

Tidligere på året nævnte ESA (The Entertainment Software Association) følgende: “We are transforming the E3 experience for 2021 and will soon share exact details on how we’re bringing the global video game community together” and the above document contains the note, “Working with production team on broadcast options at LA Live/LACC”.

Dokumentet nævner også, at der arbejdes på E3 2022 og 2023, men hvis E3 ikke kommer til at fungere i år, er der chance for, at E3 ikke vender tilbage i fremtiden.

E3 er nok langt fra det eneste show, som bliver aflyst i år. Vi kan nok desværre forvente, at flere shows enten bliver udskudt, aflyst eller udelukkende afholdt online i 2021.

Læs også: Gran Turismo 7 er blevet udskudt til 2022

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.