fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Beoplay E8 Motion er trådløse hovedtelefoner til fitness-folket

Beoplay E8 Motion er komplet trådløse hovedtelefoner skræddersyet til aktiv livsttil.

Bang & Olufsen har lanceret Beoplay E8 Motion, der er en vand- og støvtæt udgave af deres komplet trådløse hovedtelefoner. Modellen leveres desuden med en håndfuld nye silikonepropper, der skal få hovedtelefonerne til at blive siddende i ørerne, selv når brugeren er fysisk aktiv under eksempelvis løb.

I vores anmeldelse af Beoplay E8 gav vi netop hovedtelefonerne topkarakter for lyden, men anbefalede at man fandt et andet sæt, hvis man ville bruge dem under sportsudøvning. E8 Motion er IP54-certificerede, så de skulle være sikret mod sved og regn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ligesom Beoplay E8 Version 2 har Motion-udgaven trådløs opladning via det medfølgende oplader-etui, der giver op til 16 timers spilletid. En indikator på etuiets forside viser status for opladning, mens tre indikatorer på bagsiden viser, hvor mange opladninger der er tilbage i etuiet. Etuiet er desuden udrustet med et USB-C stik til opladning med kabel.

Beoplay E8 Motion
Beoplay Charging Pad.

Samtidig lancerer Bang & Olufsen sin QI-oplader, Beoplay Charging Pad, i en hvid udgave der matcher de hvide Beoplay E8 Motion. Den knapt 9 centimeter store plade kan oplade både hovedtelefonerne og QI-kompatible mobiltelefoner, såsom nyere iPhone og Android-modeller, med en hastighed på op til 10 watt.

Hovedtelefonerne er i handelen nu og kan købes for 2.750 kroner (samme pris som de ”almindelige” Beoplay E8) og Beoplay Charging Pad kan købes som ekstraudstyr for 950 kroner.

Back to top button