×
Gadgets

BeoPlay lancerer “billigt” headset: BeoPlay H4

Beoplay fortsætter med deres offensive produktudvikling. I dag med et sæt hovedtelefoner med betegnelsen BeoPlay H4 – hvilket placerer dem ret langt nede i “hierakiet” af hovedtelefoner fra den danske producent.

Bluetooth men ingen touch

De nye hovedtelefoner er trådløse, af typen over ear (Dækker ud over øret) og designet er klassisk BeoPlay, for så vidt man kan tale om det med så ungt et brand. Headsettet er bygget i ganske dyre materialer; lammeskind, aluminium og flettet tekstil. Logoet på siden af kopperne er placeret skævt for midten, hvilket ellers ikke har været tradition for BeoPlay før.

H4 NærH4 betjenes ved hjælp af tre knapper, og har altså ikke, som storebror H9, touch interface uden på koppen. Der vil dog være dem, der vil foretrække de fysiske knapper i stedet.

Lav pris

BeoPlay hævder selv, at de vil ramme en bred målgruppe med H4, og med en vejl. udsalgspris på 2.299 kr. er produktet da også billigere end mærkets andre hovedtelefoner, omend de færreste nok vil kalde et par hovedtelefoner til 2.299 kr. for “billige”. Beoplay kan købes fra i dag på BeoPlays hjemmeside og hos forhandlere.

Vi har fået BeoPlay H4 til test, så du kan snart forvente en anmeldelse enten her på sitet eller i magasinet.

Husk at give os et like på Facebook.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.