×
Gadgets

B&O lancerer Beosound Stage Soundbar – med en overraskende pris!

B&O er kendt for utroligt dyre produkter – men deres nye soundbar er faktisk ikke meget dyrere end konkurrenternes.

Ca 11.000 kr. skal du betale for den billigste udgave af den nye B&O Beosound Stage, der er firmaets bud på en soundbar – og den dyreste udgave koster ca. 16.600 kr. Højttaleren kommer i mange forskellige materialer, så du kan vælge imellem et aluminium look og andre metaller, samt træsorter. Den dyreste er røget eg, der altså koster 16.600 kr. Designet er lavet i samarbejde med NORM arkitekter og stoffet på fronten er lavet af danske Kvadrat.

Masser af forbindelser

Beosound Stage har både AirPlay og Chromecast, så hvad enten du bruger Apple eller en Android telefon kan du altså sende materiale til højttaleren. Der er også både Dolby TrueHD og Dolby Atmos, ligesom der også er blevet plads til Bluetooth. Med i kassen kommer et vægbeslag, så højttaleren er klar til at montere med det samme – det koster ekstra hos de fleste andre producenter, hvilket er med til at gøre prisforskellen endnu mindre.

Prisen er ny

Den største nyhed er faktisk ikke, at B&O lancerer en soundbar – det har været ventet i et stykke tid. Det, der er den største nyhed er, at prisen er så lav. Det indikerer, at det danske firma måske er ved at slå ind på en ny kurs, hvor deres prissætning vil appellere til en noget bredere målgruppe.

Beosound Stage kommer ”i slutningen af efteråret.” Herunder kan du se billeder af Beosound Stage. Du kan læse mere hos Bang & Olufsen her. Hvis du vil læse mere om Bang og Olufsen Multirum lyd har vi lavet en gennemgang af de tidligere produkter her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.