GadgetsTophistorie

Beosound Explore er skabt til eventyr

B&O har snittet deres hidtil mest robuste Bluetooth-højttaler. Beosound Explore modstår både vand, støv og ridser.

Nu kan du tage B&O med ud i naturen. Struer-folkene har i dag præsenteret Beosound Explore, der – som navnet antyder – er skabt til at blive slæbt med ud i verden.

Højttalerens overflade er dækket af en hård skal i anodiseret aluminium, der er ridse- og korrosionsbestandig, og hele højttaleren er certificeret støv- og vandtæt. Og med op til 27 timers batterilevetid er Beosound Explore “klar til action, uanset hvor dine eventyr fører dig hen,” som B&O skriver i pressematerialet.

– Beosound Explore er vores hidtil mest robuste højttaler. Den er støv- og vandtæt, har lang batterilevetid og til trods for sin praktiske størrelse en fantastisk lydkvalitet. Det gør den til den perfekte følgesvend til eksempelvis vandring, i sommerhus eller til udendørstræning,  fortæller Christoffer Poulsen, Senior Vice President og Head of Product Management hos Bang & Olufsen.

Beosound Explore
Her ligner Beosound Explorer en skyskraber under en tsunami.

Højttaleren er 12,4 centimeter høj og har en diameter på 8,1 centimerer. Den vejer 637 gram inklusive en fræk karabinhage, der kan bruges til at sætte den fast på rygsækken. Bag dens aluminiumsydre gemmer den på to 1,8-tommer fuldtoneenheder, der drives af to 30 W digitale forstærkere. Batteriet er på 2.400 mAh og genoplades via et medfølgende USB-C kabel.

I modsætning til dyrere trådløse B&O-højttalere, (læs vores anmeldelse af Beosound Emerge her), har Beosound Explorer udelukkende Bluetooth-forbindelse; ikke wifi. Til gengæld kan man koble to Explorer sammen i en stereo-opsætning. B&O skriver:

“Beosound Explores cylindriske form leverer sammen med en dedikeret DSP-algoritme den lydstyrke, der er nødvendig for at sikre ensartet lydspredning i 360 grader. Højttaleren er udstyret med højtydende højttalerenheder og forstærkere, som sikrer Bang & Olufsens signaturlyd.”

Højttaleren er tilgængelig fra i dag hos udvalgte forhandlere og på bang-olufsen.com i farverne sort antracit og grøn. Senere på sommeren kommer denne lysegrå version. Prisen er – i hvert fald i B&O-regi – temmelig overkommelige 1.499 kroner.

Udvalgte features:

  • Robust konstruktion,  der er cerficeret støv- og vandtæt (IP67)
  • Type 2 anodiseret aluminium, der gør den mere uimodtagelig for ridser
  • Et kompakt og handy design med integreret karabinhage
  • Op til 27 timers batterilevetid
  • Bang & Olufsens signaturlyd

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.