×
GadgetsTophistorie

Billeder lækket af OnePlus Nord 2

En række billeder af den kommende mellemklasse-telefon OnePlus Nord 2 er blevet lækket.

Det er ikke lang tid siden at OnePlus lancerede Nord CE, men nu ser der ud til at være endnu en telefon på vej. En række billeder af Nord 2 er nemlig dukket op på websitet 91Mobiles.

Ifølge billederne får OnePlus Nord 2 et nyt design, der minder en del om OnePlus 9-serien. På bagsiden ser den ud til at have et triple-kamera, bestående af en 50MP primær sensor, en 8MP sekundær linse (muligvis ultrawide) og en 2MP dybdesensor. Frontkameraet er på 32MP.

Derudover rygtes det at mobilen får en 6,43-tommer FHD+ AMOLED-skærm med en 90Hz opdateringshastighed, samt en fingeraftrykslæser bygget ind i skærmen. Drivkraften i telefonen ser ikke længere ud til at komme fra en Qualcomm Snapdragon-chip, men i stedet en MediaTek Dimensity 1200-chip. Sammenlignet med Snapdragon 765G-chippen i OnePlus Nord, er Dimensity 1200 markant kraftigere. Ifølge benchmarks skulle den nogenlunde være på niveau med Snapdragon 865. OnePlus Nord 2 er netop også blevet opdaget i et benchmark, med den førnævnte chip fra MediaTek.

Telefonen forventes at komme i to udgaver: en version med 8GB RAM/128GB lagerplads og en med 12GB RAM og 256GB lagerplads. Batteriet er på fornuftige 4.500 mAh med understøttelse af enten 30W- eller 65W-hurtigladning.

Det er endnu uvist hvornår OnePlus introducerer Nord 2, men nogle rygter peger på en præsentation allerede i juli måned.


Læs også: Lenovo Smart Clock 2 kan oplade din mobil trådløst

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.