×
GadgetsTophistorie

OnePlus bekræfter: Nord 2 lanceres d. 22 juli

OnePlus bekræftede i går, at Nord 2 er lige om hjørnet. Derudover er det også officielt, at telefonen vil blive udstyret med en MediaTek Dimensity 1200-processor, hvilket også var rygtet tidligere. Dimensity 1200 er MediaTeks kraftigste chip indtil videre, hvilket skulle være på højde med Qualcomms Snapdragon 865-chip.

OnePlus Nord 2 bliver drevet af et MediaTek Dimensity 1200-chipset

Designet er dog ikke blevet bekræftet af OnePlus, men tidligere skrev vi om en række lækkede billeder af Nord 2, hvilket må være det bedste bud indtil videre. Læs mere om dette her: Billeder lækket af Nord 2.

De resterende specifikationer er ikke bekræftet endnu, men telefonen vil med god sandsynlighed komme i to konfigurationer. En version med 8GB RAM og 128GB lager, samt en med 12GB RAM og 256GB lagerplads.

Nord 2 forventes derudover at have et triple-kamera, bestående af en 50MP primær-linse, en 8MP ultrawide-linse, samt en ukendt kamera på 2MP (muligvis en dybdesensor). På fronten er der et 32MP kamera.

Skærmen er på 6,43″ med Full HD-opløsning, hvor opdateringshastigheden forventes at blive på 90Hz. Batteriet kommer desuden til at vokse en smule, fra 4115 mAh i Nord til 4500 mAh i Nord 2. Hurtigladning på enten 30W eller 65W er også understøttet.

Lanceringen finder sted den 22. juli kl. 16.00.


Læs også: Nintendo introducerer Switch med OLED-skærm

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.