GadgetsTophistorie

Billig OnePlus-telefon med kolossalt batteri på vej

Rygter hævder at OnePlus inden længe vil lancere ’Clover’, der er en 1.500 kroners telefon med et mildest talt kolossalt batteri.

Den nyligt udsendte OnePlus Nord bliver inden længe fulgt op af en endnu billigere model, hvis man skal tro rygterne. Den nye model, der kaldes Clover, får en prislap på bare 1.500 kroner, mener Android Central at vide. De fortæller også, at den sandsynligvis har et ret imposant batteri på hele 6.000 mAh – til sammenligning er batteriet i topmodellen OnePlus 8 Pro på 4.510 mAh.

Ifølge mediet vil OnePlus ‘Clover’ blive sendt på markedet i både USA og resten af verden inden for kort tid. Mediet citerer en insider, de betegner som meget troværdig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med en prislap på 1.500 kroner – 200 dollars – er det naturligvis begrænset, hvad man kan forvente at lir, men helt uduelig lyder telefonen ikke. Clover har angiveligt en 6,52 tommer stor LCD-skærm i HD-opløsning (1560 x 720 pixels), den drives af et Snapdragon 460-chipset med 4 gigabyte RAM og 64 gigabyte lagerplads, der kan udvides via MicroSD.

Rygterne siger også, at den vil have fire kameraer ombord, hvoraf de tre er placeret på bagsiden. Hovedkameraet bliver en 13 megapixel-variant, flankeret af to 2 megapixel linser.

Android Central mener, baseret på telefonens specifikationer og størrelsen på batteriet, at vi kan se frem til mindst to dages batterilevetid. Både pris og batterilevetid vil gøre telefonen ret oplagt til familiens yngste medlemmer.

OnePlus har naturligvis ikke ønsket at kommentere rygterne. Læs vores anmeldelse af OnePlus Nord lige her.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button