fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Bloomberg: En måned til Apple-bonanza

Om bare en måneds tid præsenteres iPhone 13 – og en hel masse andre nyheder. Bloomberg har en liste med et bud på hvilke.

Der er med stor sandsynlighed bare en måneds tid til Tim Cook går på scenen og præsenterer den nye serie af iPhone 13-modeller. Men Apple har meget mere på tapetet, hvis man skal tro Bloombergs Mark Gurman, der har lavet en oversigt i sit seneste nyhedsbrev, baseret på kilder han har talt med.

Den væsentligste nyhed bliver naturligvis selve iPhone 13. Gurman mener, at den rent visuelt lægger sig helt tæt op af de iPhone 12-modeller, Apple har haft så stor succes med. Altså en klassisk “S model”, hvor processor, kamera og enkelte andre komponenter er forbedret. Han forventer dog at ‘notchen’ på fronten bliver mindre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bortset fra det, vil 13’erne – som vi har skrevet om tidligere – få et bedre kamera, der blandt andet kan fjerne genskin fra fotos og lave bokeh-effekt på videoer. Skærmen vil også få hurtigere opdateringshastighed (120Hz) og processoren bliver en hurtigere A15-chip.

Til gengæld sker der noget med designet på Apple Watch Series 7. Gurman forventer at de langvarige rygter om, at uret får et fladt “iPad Pro”-design kommer til at holde. Skærmteknologien bliver også opdateret, ligesom der kommet kraftigere processor.

Apple Watch 7
Apple Watch Series 7 skulle angiveligt få nyt design.

Eventet skulle også byde på helt nye AirPods-hovedtelefoner. AirPods 3 skal afløse ‘grundmodellen’ der efterhånden har et par år på bagen. Den kan du læse vores anmeldelse af her. Helt tilbage i februar måned lækkede et billede, der angiveligt skulle vise AirPods 3, der i så fald har fået et design, der minder en hel del om AirPods Pro; større prop og mindre mikrofonpind.

Da det fortsat er en grundmodel, vil AirPods 3 ikke have aktive støjdæmpning ombord.

AirPods 3
AirPods 3 (billede fra 52audio).

Sidst, men ikke mindst, forventer Mark Gurman, at Apple har en helt ny iPad mini 6 med til eventet. Han hævder, at den vil få “tyndere ramme og et komplet nyt design” og forventer at den vil blive et stort hit.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tidligere rygter peger på, at iPad mini 6 får A15-chip, USB-C tilslutning og magnetisk Smart Connector til tastaturer og covers, ligesom iPad Pro og iPad Air.

Der skulle ligeledes blive præsenteret en niende inkarnation af den almindelige iPad, der vil være “tyndere og hurtigere”.

Til gengæld må vi, ifølge Gurman, kigge i vejviseren efter MacBook Pro med Apples egen M1X-processor. Der kommer både en 14 og en 16-tommer udgave, men de vil først blive introduceret senere på året eller i starten af 2022 hævder han.

I øvrigt fortæller den forholdsvis troværdige analytiker Ming-Chi Kuo, at MacBook Pro-maskinerne bliver udrustet med miniLED-skærmteknologi.

Artiklen fortsætter efter annoncen Disney+

Apple holder normalt sit iPhone-event i løbet af september – og telefonerne kommer typisk på hylderne et par uger efter eventet.

Back to top button