fbpx

 

 

 

 

Gadgets

B&O hylder New Yorks skyline med nyt samlerobjekt

Bang & Olufsen hylder den berømte skyline i New York med en specielt udsmykket Beosound 1-højttaler i bare 1.200 eksemplarer.

Det er tid for B&O-fans at tjekke opsparingen. Eller kassekreditten. Struer-firmaet udsender i dag Beosound 1 New York Edition i en begrænset udgave på bare 1.200 eksemplarer. Den trådløse højttaler har fået et nyt udtryk med en graduering, udført af de erfarne aluminiumsmestre på B&O’s værksteder i Struer. Farven glider fra pianosort i bunden til naturligt aluminium i toppen – et design, der ifølge B&O ”afspejler energien fra den ikoniske New York City-skyline”.

Grunden til at højttaleren kun produceres i 1.200 eksemplarer er, ifølge B&O, at gradueringen er en yderst krævende proces. De enkelte aluminiumsdele formes, poleres og anodiseres – en elektrokemisk behandling, der danner et holdbart oxid på overfladen af materialet. Delene gennemgår derefter endnu en mekanisk bearbejdning, hvor Bang & Olufsens specialister nænsomt skaber en ensartet, graduerende effekt på aluminiummet, forklares det.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den ikonisk udseende og trådløse Beosound 1 kom første gang på butikshyldene i efteråret 2016, men blev i december sidste år opdateret til den nuværende udgave, der har indbygget Google Assistant. Den er kompatibel med både Google Chromecast og Apple Airplay 2 – og kan også bruges med Bluetooth alene. Den kan indgå i multirumssystemer – eller tages med ud i verden; et indbygget batteri sørger for at højttaleren kan spile uden kabel i op til 12 timer.

Beosound 1

Ifølge pressemeddelelsen er højttaleren tilgængelig online og i Bang & Olufsen-butikker fra og med i dag. Den vejledende udsalgspris er på 13.000 kroner, mens den valgfrie dockingstation har en prislap på 1.000 kroner – og synes du, det lyder pebret, så bare vent til den dukker op på eBay som samlerobjekt.

Back to top button