×
Gadgets

Bose lancerer brilleformede hovedtelefoner

Bose Frames forener solbriller med trådløse hovedtelefoner og verdens første augmented reality platform.

I slutningen af maj – lige i tide til en, forhåbentlig, solrig sommer – sender Bose sine Frames-wearables i butikkerne herhjemme. Brillerne er en spøjs kombination af solbriller, trådløse hovedtelefoner og indbygget stemmestyring af digitale assistenter. De fungerer som og ligner klassiske solbriller – indtil du tænder dem. Så er du tilkoblet din mobil, dine kontakter og internettet med alt dets lydbaserede indhold.

Nul propper

En mikroskopisk, papirtynd akustisk konstruktion er placeret i hver brillestang – i stedet for i en øreprop eller et medfølgende element – for at levere diskret lyd til brugeren – og ingen andre. Til touch- og stemmestyring er en ultralille mikrofon og multifunktionsknap indlejret i højre brillestang og muliggør funktionerne tænd/sluk og pardannelse, Siri og Google Assistant, opkald og kommandoer, eller til at pause og springe musiknumre over.

Audio Augmented Reality

Via den medfølgende Bose Connect-app gives der adgang til Boses Audio Augmented Reality-platform. En ny lydbaseret Augmented Reality-teknologi som Bose nu introducerer. I modsætning til andre AR-briller ændrer Bose AR ikke, hvad du ser. I stedet ved den, hvor du er, og hvad du står overfor ved hjælp af en 9-akset head motion sensor og GPS fra din iOS- eller Android-enhed – og tilføjer automatisk et lag lyd, der forbinder tiden og stedet med uendelige muligheder for rejse, læring, underholdning, spil og meget mere. 

Bose Frames anvender litiumbatterier, der oplades med et medfølgende pogo-pin opladningskabel. Ved et gennemsnitligt lydniveau leverer de op til 3,5 timers afspilning og klarer op til 12 timer på standby. På mindre end to timer er de fuldt genopladede. 

Frames fås i mat sort og to universelle styles – den større (Alto) og mindre (Rondo). De sælges til 1.999 kroner med Bose Frames Lens Collection, ikke-polariserede og polariserede linser, til henholdsvis 209 og 289 kroner. Brillen vil være tilgængelige hos autoriserede Bose-forhandlere og på nettet fra den 31. maj. Bose AR apps kan findes i Bose Connect appen og iOS App Store.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.