×
GadgetsTophistorie

Motorola er på vej med nye smartwatches i år

Ifølge en lækket præsentation, er Motorola snart klar til at lancere hele tre nye smartwatches i år, baseret på Wear-OS platformen.

Ifølge et lækket dokument, er Motorola klar til at lancere hele tre nye smartwatches i år. De nye smartwatches bliver baseret på Googles Wear-OS software.

I det lækkede dokument, som indeholder en salgspræsentation, planlægger Motorola at lancere følgende tre smartwatches:

  • Moto Watch
  • Moto Watch One
  • Moto G Smartwatch

Præsentationen indeholder også billeder, hvilket afslører designet af de tre kommende smartwatches. Skal vi tro den lækkede præsentation, kommer Motorola til at stå klar med med tre ure i forskellige kategorier.

Moto G Smartwatch lanceres i juni måned og bliver det billigste ur i rækken. Moto Watch og Moto Watch One ankommer først i juli, hvor de lander i mellemklasse og highend-segmentet.
Priserne og de specifikke specifikationer på de nye smartwatches fra Motorola, fremgår dog ikke af dokumentet.

Med Qualcomm som en af Motorolas strategiske partnere, kan vi nok forvente at se Snapdragon Wear 4100-platformen i de dyrere Moto-ure med minimum 1 GB RAM. De billigere ure bliver højest sandsynligt udstyret med Snapdragon 3100 chippen.

Herunder kan du sen en lækket tidslinje over Motorola-produkter i år:

Der er også rygter om, at OnePlus præsenterer et smartwatch med Wear-OS platformen den 8. marts. Det bliver spændende at se, om der for alvor kan skubbes gang i Wear-OS i år.

Læs også: OnePlus lover nyheder på mandag

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.