×
Gadgets

Vibrerende bælte skal hjælpe snorkere – og deres partnere

At blive rystet med jævne mellemrum lyder ikke som det bedste udgangspunkt for en god nats søvn ...

At blive rystet med jævne mellemrum lyder ikke som det bedste udgangspunkt for en god nats søvn, men Philips mener faktisk, at det kan betyde et bedre helbred i længden. Hollænderne har præsenteret sit nye SleepSmart Snoring Relief Band, der skal hjælpe personer med snorke (og ikke mindst den person de sover sammen med) ved at vibrere når der trækkes torsk i land.

Ideen er, at man kun snorker, når man sover på maven eller på ryggen, ikke mens man ligger på siden. Så remmen holder grundlæggende øje med, hvordan bæreren ligger og vibrerer blidt, for at animere til at skifte stilling. Vibrationen er ifølge Philips ikke så kraftig at den vækker personen, men kraftig nok til at personen bliver generet nok til at skifte sovestilling.

SleepSmart Snoring Relief Band er dog ikke bare en vibrator. Bæltet justerer automatisk både mønstre og vibrationsstyrke, så man ikke mentalt tilpasser sig bevægelserne og lærer at ignorere dem. Maskinlæring hjælper båndet med at tracke søvnen og lære de bedste tidspunkter til at give ejeren en rystetur.

Så glade bliver man angiveligt, hvis man sover med Philips nye SleepSmart Snoring Relief Band …

Det hele lyder måske nok en kende komisk, men snorken er et reelt problem, hævder Philips. Under præsentationen forklarede de, at hele 40 procent af voksne mænd og 25 procent af voksne kvinder har problemer med snorken – og det er altså en af de største forhindringer af en ordentlig nattesøvn. Både for personen selv og for deres partner.

Bæltet bæres om brystet som en pulsmåler og lades op om dagen ved hjælp af et USB-C-stik. Det er endnu uvist hvad bæltet kommer til at koste og hvordan det helt præcis betjenes, men man rammer nok ikke helt ved siden af, hvis man gætter på appstyring.

Philips har de seneste år satset voldsomt på gadgets der øger mental og fysisk vælvære, blandt andet ved hjælp af lys. 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.