GadgetsTophistorie

Byg kulissen fra kultserien The Office

LEGO har netop præsenteret en nyhed, der vil glæde fans af serien The Office. Et komplet sæt af kulissen og figurerne fra Dunder Mifflin.

I startnullerne skabte Ricky Gervais og Stephen Merchant kultserien The Office. Overraskende nok, eftersom BBC eftersigende egentlig ikke brød sig om pilotafsnittet, men lod den køre, da den var så billig at producere. Det er de formentlig glade for den i dag i dag.

Senere fik serien en amerikansk genindspilning, hvor Ricky Gervais’ karakter fra den britiske version blev til Steve Carell i den amerikanske. Den blev ligeledes en kæmpesucces. En succes LEGO nu har samlet op og givet nyt liv. Fra oktober kan du købe sæt nummer #21336, der indeholder kontoret fra serien samt hele 15 minifigurerer, som udgør det velkendte cast fra The Office.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Figurerne inkluderer Michael Scott, Dwight Schrute, Jim Halpert, Pam Beesly, Ryan Howard, Angela Martin, Oscar Martinez, Kevin Malone, Stanley Hudson, Kelly Kapoor, Phyllis Lapin Vance, Meredith Palmer, Creed Bratton, Toby Flenderson og Darryl Philbin, plus en LEGO-figur af Angelas kat Garbage.

De 15 medfølgende minifigurer fra The Office-sættet

Sættet indeholder også adskillige referencer til komiske øjeblikke fra serien. Blandt andet med en hæftemaskine i gelé, en Golden Ticket, Dundies trofæ og “World’s Best Boss”-koppen.

12 af minifigurerne har skiftende ansigtsudtryk, da hovedet kan vendes. Grundarealet for sættet er 30 centimeter x 25 centimeter. Michael Scotts kontor kan frakobles resten af sættet og placeres særskilt.

The Office-sættet består af 1164 elementer og er en del af LEGOs Ideas-linie. Her er det fans der har indsendt idéen til sættet, som LEGO så har forfinet og sat i produktion. Den vejledende pris bliver 999 kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.