GamingTophistorie

Bygger 2 centimeter tynd PlayStation 5 Slim

Youtuber blev træt af størrelsen på PlayStation 5 og byggede sin egen Slim version, der er mindre end to centimeter tyk.

PlayStation 5 spillekonsollen er ikke just nogen sylfide, og på et eller andet tidspunkt vil Sony sandsynligvis lancere en Slim-udgave. Men en Youtuber har taget forskud på glæderne og har selv bygget det, der nok er verdens første PlayStation 5 Slim. Den er bare to centimeter tyk.

Det er “Matt” fra Youtube-kanalen DIY Perks, der har været i gang med snitteriet – og han har foreviget sit arbejde i videoen, der kan ses nedenfor. Uden at afsløre for meget, kan vi fortælle, at projektet lykkes. Men en PS5 afgår ved døden undervejs …

En af de store udfordringer var at få fjernet det massive kølesystem, der er bygget ind i originalen. DIY Perks fjernede dette system og begyndte derefter at lave sit eget twist på et vandbaseret kølesystem af kobberplader.

Strømforsyningen blev også flyttet til en ekstern enhed. I realiteten flyttede Matt altså bare problemet ud af øjesyn og ned bag reolen. Til gengæld ser hans PS5 Slim væsentligt mere strømlinet ud på tv-møblet end den originale konsol.

Læs også vores anmeldelse af PlayStation 5.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.