×
GamingTophistorie

Rygte: PS5 Pro præsenteres i april måned

Ifølge et nyt rygte, vil Sony præsentere PS5 Pro i april måned.

Efter en periode med lidt stilhed hvad angår rygter om PlayStation 5 Pro, er der nu nyt igen.

Det nyeste rygte peger på at PlayStation 5 Pro er lige på trapperne. Konsollen vil efter sigende blive vandkølet, hvilket burde holde den endnu kraftigere hardware i skak, temperaturmæssigt.

Rygtet stammer fra det franske medie Phonandroid, der hævder at have opnået information fra en anonym kilde.

Der er dog intet nyt hvad angår hvor kraftig konsollen bliver ift. den “almindelige” PlayStation 5.

Et tidligere rygte påstod dog, at PlayStation 5 Pro ville få en ny chip med en fordobling af grafikprocessorens regnekraft, sammenlignet med PS5.

PS5 Slim?

Sony arbejder efter sigende ligeledes på en PS5 Slim med et eksternt diskdrev, som også siges at blive præsenteret i år.

Læs mere om dette her: Ny PS5-model kommer i 2023: PS5 Slim?

Ifølge Tom Henderson på Twitter, får vi dog hverken en PS5 Pro eller PS5 Slim at se i år. Det bliver i stedet en 2. generation PS5, med et eksternt diskdrev og sandsynligvis et nyt design. Konsollen vil blive præsenteret i april og lanceres til september, lyder det fra Henderson.

Sony har ikke udtalt sig om en ny PS5, så rygterne skal selvfølgelig tages med et gran salt.


Læs også: Rygte: MacBook Air med M3 chip lanceres i år

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.