GadgetsTophistorie

C SEED N1 – det foldbare TV

Er du træt af, at den store fladskærm fylder i stuen, når du ikke ser TV? Så er C SEED N1 måske noget for dig.

Fold dit TV væk i en skulptur-lignende genstand, når det ikke er i brug, på få sekunder. Hvis det lyder fristende, så kunne prisen måske være det modsatte. Den starter nemlig ved 180.000 Euro for C SEED N1. Eller knap 1,3 millioner kroner.

For den pris får du så også et 103 tommer stort TV, der kan opgraderes til 137 tommer eller hele 165 tommer.

Paneltypen er MicroLED, som er udråbt til afløseren for OLED. Det vil sige et sortniveau i nærheden af kul og lysstyrker, der næsten kalder på solbriller. C SEED N1 understøtter naturligvis HDR, der giver optimale betingelser for store billedeoplevelser. Opløsningen er 4K.

Når TV’et er foldet ud og klar til brug, kan det endvidere rotere 90 grader til begge sider, så det kan tilpasses rummet. For at minimere tydeligheden af samlingerne, hvor de foldbare paneler mødes, så har C SEED udviklet Adaptive Gap Calibration. Det skulle i følge dem selv, få panelet til at fremstå som ét stort.

C SEED N1 fra TV til skulptur

Panelet har en lysstyrke på hele 1.000 nits, som den slags måles i. Det har fem HDMI-porte, to USB-porte og har et integreret 9.2 surround sound-system. I selve basen er der placeret to højtalere, men kan udvides så der fås den fulde biografoplevelse.

Skulle man ønske at investere i TV’et, så skal C SEED kontaktes direkte. Der er ingen webshop eller lignende, hvilket understreger at dette er fjernsynet for de få.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.