×
ElbilerTophistorie

Circle K satser på specielle lynladere i Norge

Mobile lynladere skal løse problemer med spidsbelastninger i elbilernes højborg Norge. Det er Circle K, der står bag.

For at gøre det nemmere at hurtigt oplade i de store rejseweekender, lancerer Circle K nu mobile ladestandere i Norge. Ladestanderne kan placeres lige der, hvor der er størst behov for dem, og vil være klar til brug allerede inden påskeferietrafikken.

– Tanken med de her mobile enheder er, at de skal kunne flyttes rundt. Det kan handle om sæsonbetonede lokationer, lokationer vi gerne vil teste eller steder vi ser et stort potentiale for, men som det tager lang tid at få netværksforbindelse til, siger Jenni Alterling, Sr. Manager E-mobility hos Circle K.

De mobile ladestationer er nemme at installere og kræver minimalt jordarbejde. Et batterilager betyder, at stationerne heller ikke kræver de samme kabelforbindelser, som en fast ladestation kræver.

Hver mobil ladestation har to opladere, der tilsammen kan modtage fire elbiler på samme tid. Den samlede kapacitet er på 300 kW.

– Vi har set et behov for en ladeløsning, der kan supplere vores netværk ved at opfylde flere formål. Vi tester nu brugervenlighed og funktionalitet for at maksimere den fleksibilitet, som de nye opladere bringer, siger Per Selin, Sr. Manager Ejendomsudvikling hos Circle K.

For at lade på stationerne bruger du samme app, som ved opladning via Circle Ks øvrige egne opladere.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.